top of page

Rådgivning & udvikling

Jeg yder rådgivning til ledere, teams, medarbejdergrupper og hele organisationer. Det er et rum, hvor vi taler om netop de emner du eller I har brug for rådgivning til. Jeg har mere end 15 års erfaring som leder på forskellige niveauer i offentlige institutioner og skoler og mere end 15 års erfaring med rådgivning, så formen kan variere en del. Jeg tilbyder både løbende, enkeltstående og mere akut rådgivning og min indsats er altid tilpasset jeres behov og muligheder.

Det kan f.eks. dreje sig om hvordan I skal håndtere nogle forestående forandringsprojekter, om strategiske valg eller samarbejdsproblematikker i organisationen. Det vigtigste er, at I er med til at aftale form og metode, da det er jer, som skal have gavn af det.  

Rekruttering

 

Jeg hjælper med at ansætte de rigtige medarbejdere. 

Jeg er certificeret i at anvende Lumina Select som test og vurderingssystem. Lumina Select hjælper til at sikre, at jeres ansøgere matcher netop de kompetencer, som I ønsker. Hvis I i forvejen anvender Lumina profiler er det en stor fordel, hvis I også anvender Luminas systemer til rekruttering, da I så har mulighed for at danne jer et samlet billede af, hvad I har brug for og hvad jeres ansøgere kan tilføre af værdi i jeres ledelse, teams og personalegrupper.

_20A8084 - Kopi2.jpg
Henrik Boisen

Torvet 5, 1.th.
3400 Hillerød 

Mobil. 29410125

Mail: Henrik.Boisen.Consulting@outlook.dk

CVR-nr. 39669161
  • LinkedIn Social Ikon
  • Wix Facebook page
bottom of page